Bine ai venit la Orient Ceramic


Orient Ceramic activeaza pe piaţa materialelor de construcţii începând cu martie 2005, devenind în scurt timp liderul zonal şi unul din principalii jucători la nivel naţional în importul, distribuţia şi comercializarea plăcilor ceramice. În prezent, Orient Ceramic este cel mai mare importator şi distribuitor de gresie şi faianţă rectificată, având un volum de achiziţii de peste 1.200.000 metri pătraţi plăci ceramice importate anual.

Principalii furnizori de marfă ai societăţii ORIENT CERAMIC S.R.L. sunt localizaţi în diverse zone de pe glob, de la Orientul Îndepartat (China, India) la ţările cu specific din Europa (Spania, Turcia ).

Societatea s-a dezvoltat în mod continuu, ajungând în prezent, la 13 ani de la înfiinţare, să deţină 19 magazine proprii în principalele oraşe din ţară, dar şi o reţea de distribuţie compusă din peste 100 de distribuitori autorizaţi, care o reprezintă cu succes în toate zonele ţării.

Succesul societăţii are la baza îmbinarea perfectă dintre capitalul uman, de peste 130 de salariaţi pregătiţi, şi sistemul logistic bine pus la punct. Acesta din urma are la bază sediul logistic din Constanţa, depozite cu o suprafaţă de aproximativ 30.000 metri pătraţi, în care produsele sunt depozitate în condiţii adecvate, şi un parc auto ce cuprinde autovehicule tip pick-up, autoutilitare şi camioane, datorită cărora livrarea comenzilor se face în cel mai scurt timp posibil.

Portofoliul de produse cuprinde peste 1200 modele de plăci ceramice, 50 modele de mozaic, 60 de modele de piatra naturală, aproximativ 500 modele de tapet, precum şi produse adiacente. Societatea este unic importator pentru mai mult de 90% dintre modele, asigurând continuitate în aprovizionarea fiecarui model cel puţin 2 ani de la data primului import.

 

 

19 Magazine proprii
100 Distribuitori autorizati
1800 Produse
30000 Suprafata Depozite (mp)