Acum poți să comanzi și online!

Strada Interioara 2, nr.2, Constanta 900229, Romania 0725.200.210 comenzi@orientceramic.ro

Products

You have no products in your cart

I. Informații generale

ConfidenÈ›ialitatea datelor dvs. cu caracter personal este extrem de importantă pentru noi, SC Orient Ceramic SRL în calitate de operator de date.

InformaÈ›iile regăsite în această pagină au rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.orientceramic.ro. ("Site-ul").

 

II. Ce informații colectăm

Colectăm și procesăm datele pe care ni le comunicați pentru a accesa Site-ul și/sau pentru a utiliza Serviciile noastre.

Printre cele mai importante informații personale pe care le colectăm, se numără:

  • datele dvs. de contact - nume, prenume, adresă de e-mail, adresa poÈ™tală, telefon
  • informaÈ›ii despre preferinÈ›ele È™i interesele dvs.

Pentru a îmbunătăți Site-ul È™i Serviciile noastre È™i pentru a le face mai eficiente È™i mai adaptate nevoilor È™i cerinÈ›elor dvs., serverele noastre colectează automat date tehnice, dintre care unele pot fi considerate date cu caracter personal.

Date de trafic care pot fi colectate:

  • adresa IP
  • erori HTTP
  • versiunea È™i tipul de browser utilizat de Utilizatorul Site-ului È™i/sau a Serviciilor
  • timpul de conectare pe Site È™i durata utilizării Serviciilor
  • link-urile pe care daÈ›i clic atunci când vă aflaÈ›i pe Site
  • informaÈ›ii standard despre jurnalul server-ului, lățimea benzii, software-ul instalat pe calculatorul dvs.

 

III. Cum folosim informațiile colectate

In afară de scopurile noastre care reies din obligațiile contractuale - interesele legitime si prevederile legale, prelucrarea datelor tale cu caracter personale se va face doar cu acordul dvs.

Dorim să vă oferim cea mai bună experiență posibilă pentru a ne asigura că vă bucuraÈ›i de Site-ul/Serviciile noastre azi, mâine È™i în viitor. Este de asemenea scopul nostru să fim cât mai deschiÈ™i È™i transparenÈ›i cu utilizatorii noÈ™tri cu privire la datele personale pe care le colectăm pentru a oferi aceste servicii, despre modul în care sunt utilizate È™i cui este posibil să transmitem aceste date.

SC Orient Ceramic SRL, colectează datele dvs. personale în mod corect È™i legal È™i în conformitate cu drepturile dvs. legale. Scopul principal al colectării datelor cu caracter personal este de a vă oferi o experiență sigură, optimă, eficientă È™i personalizată. Prin completarea datelor dvs. pe Site-ul nostru, sunteÈ›i de acord că este posibil ca datele dvs. personale să fie utilizate pentru a:

  • permite utilizarea Site-ul È™i/sau Serviciile noastre È™i pentru a furniza servicii conexe
  • vă trimite informaÈ›ii È™i pentru a vă satisface cerinÈ›ele
  • efectua analize statistice È™i pentru a dezvolta Site-ul È™i Serviciile noastre
  • respecta legile È™i regulamentele actuale È™i Termenii È™i CondiÈ›iile noastre.

În conformitate cu acordul dvs., SC Orient Ceramic SRL poate utiliza datele colectate È™i în alte scopuri, despre care veÈ›i fi informat în momentul colectării datelor.

InformaÈ›iile acestea vor fi păstrate de noi atâta timp cât sunt necesare pentru îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor/clienÈ›ilor ( Cumpărătorilor) privind situaÈ›ia contului lor de pe SC Orient Ceramic SRL, informarea utilizatorilor/clienÈ›ilor privind evoluÈ›ia È™i starea comenzilor, evaluarea produselor È™i serviciilor oferite, activităților comerciale, de promovare a produselor È™i serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire È™i monitorizare a vânzărilor È™i comportamentul consumatorului.

 

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

În general, SC Orient Ceramic SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atâta timp cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menÈ›ionate mai sus.

 

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea anumitor scopuri de prelucrare, SC Orient Ceramic SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terÈ›e persoane sau entități care sprijină SC Orient Ceramic SRL în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT, etc.), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri:

  • pentru administrarea Site-ului;
  • în situaÈ›iile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obÈ›inute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoÈ›ionale organizate de către SC Orient Ceramic SRLprin intermediul Site-ului;
  • pentru menÈ›inerea, personalizarea È™i îmbunătățirea Site-ului È™i a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea È™i cercetarea, monitorizarea tendinÈ›elor de utilizare È™i activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță È™i autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condiÈ›iile È™i limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

 

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către SC Orient Ceramic SRL pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

 

VII. Drepturile și accesul clientului privind datele personale

Conform cerinÈ›elor Legii nr.677/2001, RGPD(UE) nr.679/2016 pentru protecÈ›ia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal È™i libera circulaÈ›ie a acestor date, modificată È™i completată, SC Orient Ceramic SRL are obligaÈ›ia de a administra în condiÈ›ii de siguranță È™i numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaÈ›i despre dvs.

În calitate de persoană vizată, aveÈ›i de asemenea dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

Prin citirea informaÈ›iilor conÈ›inute în Politica noastră de cookie-uri, aÈ›i luat la cunoÈ™tință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către SC Orient Ceramic SRL, conform celor descrise în prezentul document.
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obÈ›ine confirmarea din partea SC Orient Ceramic SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum È™i detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obÈ›ine corectarea, fără întârzieri justificate, de către SC Orient Ceramic SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum È™i completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepÈ›ia cazului în care acest lucru se dovedeÈ™te imposibil sau presupune eforturi disproporÈ›ionate;
  • dreptul de opoziÈ›ie
  • dreptul la È™tergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”). Conform Regulamentului 2016/679/UE vă puteÈ›i exercita oricând dreptul de a solicita È™tergerea tuturor informaÈ›iilor despre dvs. În acest sens ne puteÈ›i trimite o cerere pe adresa noastră de contact sau pe adresa de e-mail pentru a actualiza datele tale personale din baza noastră de date;
  • dreptul de a vă adresa justiÈ›iei în caz de încălcare a drepturilor dvs. garantate de Legea 677/2001 pentru protecÈ›ia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal È™i libera circulaÈ›ie a acestor date.

Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

 

Vă puteÈ›i exercita drepturile prevăzute în Regulamentul general privind protecÈ›ia datelor cu caracter personal prin cerere scrisă transmisă pe B-dul I. Gh. Duca, nr. 81, bl. L42, sc. A, ap. 10, Constanta sau pe adresa de contact@orientceramic.ro

Începând cu data de 25 mai 2018, vă stăm la dispoziÈ›ie pentru orice informaÈ›ii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, prin e-mail la adresa contact@orientceramic.ro

Această pagină de internet foloseÈ™te fiÈ™iere de tip cookie. Pentru mai multe informaÈ›ii cu privire la modul în care se folosesc aceste fiÈ™iere, vă rugăm să accesaÈ›i următorul link: https://www.orientceramic.ro/static/politica-cookie.html.