Orient Ceramic - Importator gresie portelanata, Gresie rectificata, seturi faianta si gresie, parchet laminat, tablouri si covoare ceramice, mozaic, piatra naturala, marmura, granit

Importator gresie portelanata rectificata, seturi faianta si gresie, parchet laminat, covoare ceramice, mozaic, piatra naturala, marmura, granit

Despre noi

Despre noi

despre-noi
Societatea ORIENT CERAMIC (Importator direct Gresie, Faianta, Mozaic, Piatra naturala, Granit si Marmura) s-a infiintat in anul 2005 in Constanta. In prezent detinem 16 magazine proprii si avem peste 50 de distribuitori autorizati care ne reprezinta cu succes, aducand produsele noastre mai aproape de dumneavoastra, indiferent de regiunea in care locuiti.

Furnizorii nostri sunt localizati in diverse zone de pe glob, de la Orientul Indepartat la tarile cu specific din Europa iar produsele pe care le importam indeplinesc obligatoriu 2 conditii esentiale: calitate superioara si preturi accesibile pentru tara noastra. Delegatiile firmei noastre petrec cel putin 2-3 luni pe an in deplasari externe cu scopul principal de a selecta produse unice pe piata din Romania, cu cel mai bun raport┬ácalitate/pret. Produsul nostru de top este gresia portelanata rectificata dimensiunea 60×60 si avem pe stoc in orice moment , in depozitul nostru din Constanta, minim 200.000 m.p. din acest produs, diverse modele. Comercializam de asemenea cu succes seturi de faianta si gresie diverse modele, culori si dimensiuni, covoare si tablouri ceramice, mozaic de sticla, piatra naturala, marmura si granit precum si tapet. Toate produsele sunt pe stoc in Constanta si pot fi livrate in orice zona a tarii in cel mai scurt timp!

Va invitam cat mai curand in cel mai apropiat showroom sau la distribuitorii nostrii autorizati pentru a studia oferta noastra de produse!